ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
خرما یكی از پركیفیت ترین میوه های گرمسیری است كه در اقلیم خاصی از دنیا به عمل میآید . درخت خرما در شرایط خاص آب و هوا كاشته می شود و این نوع شرایط در محدوده كوچكی از جهان موجود می باشد . خرما میوه ای بسیار مقوی سرشار از مواد پر ارزش و معدنی است .
خرما یكی از پركیفیت ترین میوه های گرمسیری است ، كه در اقلیم خاصی از دنیا به عمل میآید . درخت خرما در شرایط خاص آب و هوا كاشته می شود و این نوع شرایط در محدوده كوچكی از جهان موجود می باشد .
خرما میوه ای بسیار مقوی سرشار از مواد پر ارزش و معدنی است ، که می تواند با مهار رادیكال های آزاد از تخریب مولكولی انسان و جهش رسانی ناشی از این رادیكال ها جلوگیری نموده ، كه به همین دلیل ضد سرطان است .
عدم شیوع بیماریهایی مثل تصلب شرایین ، دیابت ، سرطان و غیره در شبه جزیره عربستان ناشی از مصرف بالای خرما و فرآوردههای حاصل از آن مانند قندخرما می باشد . لازم به ذكر است ، كه مجموعه این ارزشهای غذایی در هیچ میوهای به تنهایی موجود نمیباشد . محصول این گیاه ( خرما ) ، علاوه بر استفاده مستقیم بعنوان میوه ای مغذی و انرژی زا ، دارای فرآورده های جانبی و فرعی نیز می باشد ، كه از طریق صنایع تبدیلی بدست میآیند ، مانند خمیر خرما ، سیتریك اسید ، استیك اسید، الكل ، كنسانتره و قند مایع .
1- قند مایع خرما : عبارت است از شربت تصفیه شده ، که کلیه املاح آن گرفته شده و مخلوطی از انواع قند یعنی گلوکز، فروکتوز و ساکاروز با غلظت 71 درجه بریکس می باشد .
2- شیره خرما : عبارت است از شربت استخراج شده از خرما ، که ذرات درشت و مواد جامد آن جدا گردیده و پس از فیلتراسیون و افزایش غلظت ، جهت مصرف پاستوریزه و بسته بندی می گردد .
3- کنسانتره خرما : آب میوه خرما است ، که بوسیله مواد رنگ بری کربن اکتیو، رنگ زدایی شده ، همچنین آنزیم زنی و شفاف سازی می شود .
4- پودر خرما : تفاله خرما به قسمت خشک کن در سالن تولید خوراک دام منتقل شده و به منظور کم کردن فعالیت میکرو اورگانیزم ها و همچنین کاهش وزن و سهولت نقل و انتقال بوسیله جریان هوای گرم ، خشک می شود . در طی این عمل رطوبت تفاله خرما به 5 تا 7 درصد می رسد ، سپس توسط آسیاب خرد شده و نهایتاً در گونی یا کارتن بسته بندی می گردد .
این محصول می تواند به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده خوراک دام در مراحل بعدی استفاده شود ، یا اینکه به عنوان خوراک با درصد فیبر بالا به جای علوفه حجیم در دامداری ها مستقیماً مصرف گردد .
1- تهیه نوشابه ها : این نوشابه ها تحت عنوان آب میوه خرما ( Date juice ) در جهان شناخته شده اند و جایگاه بسیار خاصی در نزد خانواده ها پیدا خواهند کرد .
2- نوشابه های گازدار : در تهیه نوشابه های گازدار قند مایع جایگزین شکر می شود .
3- تولید سرکه : شیره خرما مناسب ترین مواد اولیه برای تولید سرکه بشمار می رود .
4- تهیه سس خرما : کنسانتره خرما در تهیه سس خرما مورد مصرف دارد . علت مصرف کنسانتره در این فرآورده ، مزه شیرین و همچنین خوش طعمی و ویسکوزیته مناسب آن می باشد .
5- تهیه بستنی های میوه ای : کنسانتره خرما به میزان زیاد در تولید بستنی های میوه ای کاربرد دارد . رنگ شفاف ، طعم دلنشین و خاصیت سازگاری آن با سایر افزودنی های بستنی از علل انتخاب شیره خرما در فرمولاسیون ساخت بستنی های میوه ای به شمار می رود .
6- تولید مرباها : خرما می تواند به عنوان جایگزین کل یا بخشی از شکر مصرفی در تولید انواع مرباها ، دسرها و ژله ها گردد .
7- تولید اتانول : کنسانتره خرما بدلیل دارا بودن میزان گلوکز بالا ، توانایی تولید الکل اتانول با کیفیت بسیار خوب را دارا می باشد .
8- تهیه ترشی خرما : ترشی خرما از سرکه خرما تهیه شده و یک محصول دلچسب در بین کشورهای اروپایی است و از جایگاه بسیار خوبی برخوردار می باشد .
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی جهت کنترل و ارائه الزامـات لازم ، جهـت تولیـد ایـن محـصول اقدام به انجام آزمایشات بر روی مواد اولیه ، پروسه تولید و بسته بندی محصول نمـوده اسـت ، کـه این الزامات و نتایج را در استانداردهایی به شماره های 5075 و 5259 خلاصه نموده است .
ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان خرما در جهان است و سالانه مقـادیر انبـوهی خرمـا ، شـیره خرما و خوراك دام به سایر کشورهای جهان صادر می نماید و بعنوان یکی از کـشورهای غنـی از ایـن محصولات می باشد و نیازی به واردات ندارد .
خرما یک ماده غذایی بسیار غنی از کربوهیدراته می باشد ، که به عنوان یک ماده غـذایی انـژی سـاز بـه راحتی قابل هضم و جذب می باشد ، بـه لحـاظ خـصوصیات ذكر شـده ، موجـود در ایـن مـاده غـذایی ، فرهنگ سازی مناسب ، بیان اهمیت این کالا در مقایسه با کالاهـای مـشابه ، مقایـسه مـضرات کالاهـای جایگزین و محدودیت مصارف آنها به دلیل اثرات مخرب و جبران ناپذیر کالاهای مشابه این محـصول را به یک محصول استراتژیک نموده و مصرف کنندگان جهـانی و طرفـداران خـاص و ویـژه ای را بـه خـود اختصاص داده است.
• سیستم ویبراسیون و انتقال خرما
• تسمه نقاله و انتقال دهنده
• دستگاه شستشو
• آسیاب غلطكی
• دستگاه تصفیه و ضدعفونی آب
• دستگاه توزینی
• انكر شربت
• ماشین آلات قندمایع ( ایتالیا )
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری و بسته بندی خرما و رطب | سال 99