طرح توجیهی تولید نخ فرش سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

carpet yarn

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نخ فرش سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید نخ فرش را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

این نخ ها و معمولا دارای طرح ها و رنگ های متنوعی می باشند ، که اغلب برای تولید قالی و گلیم بکار می روند . نخ های مورد استفاده در قالی های ریزباف بسیار ظریف تر از قالی های درشت بافت می باشد ، همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید نخ فرش


 

کالای مورد نظر جهت تولید عبارت از نوع نخ های کلفت ریسی پشمی مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد . محصول این واحد را بر اساس نوع کاربرد ، مواد اولیه و روش تولید می توان طبقه بندی نمود نخ های مورد استفاده در قالی های ریزباف بسیارظریفتراز قالی های درشت بافت می باشد .

همچنین نخ های پشمی جهت پتو و جاجیم می توانند ، بسیار ضخیم تر از نخ های معمول فرش باشد ، نخ های پشمی مورد استفاده بایستی از پشم های نو و تازه گوسفندی تهیه گردد .

در بعضی از موارد از پشمه ای دباغی جهت تولید خامه قالی استفاده می گردد که مرغوب نبوده در بافت فرشهای درشت باف استفاده می شود . روش تولید انتخابی جهت ریسندگی ، رنگرزی نیز می تواند در برخی از خواص نخ های تولیدی مؤثر باشد .

نوع مواد رنگرزی ( طبیعی یا شیمیای ) در کیفیت خامه قالی دست باف تأثیر زیادی دارد نخ های رنگ شده با رنگهای طبیعی دارای ثبات رنگ و جلای بالاتر بوده و باعث افزایش ارزش افزوده در تولید فرش دستباف خواهند بود .

نخ پشمی کلفت ریسی از الیاف پشم ضخیم ایرانی تهیه می گردد و در سیستم ریسندگی پشمی MWOOLen ریسیده شده و دارای فاکتوریاب کمتری نسبت به نخ های فاستونی و نیمه فاستونی می باشد .

ضریب تاب نخ های کلفت ریسی در حدود 75/2 تا 3 می باشد و در فرآیند تولید احتیاجی به عملیات شانه زنی نبوده و در قالی بافی مصرف می گردد نخ های پشمی کلفت ریسی شده بسته به ظرفیت قالی از نمره 5 متر تا 15 متر یک تهیه می گردد. بر اساس استعلام از اتحادیه بازرگانی فرش دستی نمرات مورد استفاده این اتحادیه عبارتند از 5 یک لا و دولا متریک ، 6 یک لا و دولا متریک ، 8 یک لا و دو لای متریک می باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید نخ فرش


 

خامه قالی و گلیم تهیه شده از پشم که توسط سیستم کلفت ریسی تهیه و در بافت قالی دست باف به عنوان نخ پرز به مصرف می رسد ، انواع این نخ در جاجیم و پتو و بعضی نخ پود به مصرف می رسد ، در تمامی دستبافته های فوق نخ های پشمی مذکور سطح اصلی بافت را تشکیل می دهد . این نخ ها و معمولا دارای طرحها و رنگ های متنوعی می باشد .

استاندارد های قابل توجه نخ فرش :

981 : ویژگی های پشم شسته شده داخلی

1571 : روش تعیین طول الیاف پشم به وسیله شانه تقسیم کننده

1703 : حد روا داری برای نخ های پشمی ریسیده شده

1268 : روش های تشخیص نخ های پشمی از فاستونی و نیمه فاستونی

شرایط واردات و صادرات نخ فرش :

خامه قالی از آنجایی که به عنوان یک کالای واسطه ای جهت تولید فرش دستباف مورد استفاده قرار می گیرد تماما در داخل کشور به مصرف می رسد این دسته از نخ ها به دلیل کیفیت بالای محصولات داخلی جهت تولید فرش دستباف از خارج کشور وارد نمی شود با توجه به وجود بازار مناسب جهت فرش دستباف ایرانی در خارج از کشور می توان صادرات کالا به صورت فرش دستباف و انواع گلیم و جاجیم صادراتی در نظر گرفت .

 


فرایند تولید نخ فرش


 

ریسندگی الیاف پشم بر حسب ظرافت الیاف و مورد مصرف نخ در سه سیستم ریسندگی صورت می گیرد که عبارتند از سیستم های فاستونی ، نیمه فاستونی و پشمی.

برای تهیه نخ در سیستم فاستونی تنها از الیاف پشم تازه و سالم شانه شده استفاده می کنند . در اثر شانه کردن ، الیاف کمتر از طول معینی که وجود آنها در نخ فاستونی مورد نظر نیست به صورت ضایعات از توده الیاف بلند تر جدا می گردند .

در این سیستم می توان نخ هایی تا نمره 110 متریک تهیه کرد . در سیستم نیمه فاستونی روش عمل تقریبا شبیه سیستم فاستونی است . اما به علت شانه نشدن الیاف نخ تولید شده مجموعه ای از الیاف کوتاه و بلند است .

چنین نخ هایی جهت بافت پارچه های اسپرتی به کار میروند . در سیستم پشمی نیز می توان از الیاف پشم تازه استفاده نمود . ولی خصوصیات چنین پشمی با پشم مورد مصرف در سیستم فاستونی از نظر طول ظرافت و تجعد متفاوت است .

طول الیاف چنین پشمی کوتاه بوده و برای شانه کردن مناسب نمی باشد . در این روش در بیشتر موارد از ضایعات بدست آمده در سستمهای فاستونی و نیمه فاستونی ، ضایعات شانه ، الیاف پشم باز یافته شده و دیگر انواع الیاف بصورت مخلوط استفاده می شود . در این سیستم با استفاده از پشمهای s 58 s56 نخ های ضخیم تا نمره 16 متریک تولید می گردد .

سیستم ریسندگی فاستونی برای تولید نخ های ظریف از الیاف ظریف پشمی استفاده می شود که این نوع پشم ظریف در ایران تولید نمی شود و نخ های حاصل از این سیستم ریسندگی در تولید پارچه های فاستونی مصرف می شوند . سیستم ریسندگی نیمه فاستونی که اندکی خلاصه تر از سیستم قبلی است برای تولید نخ هایی با ظرافت متوسط مناسب است .

از نخ های این سیستم می توان در پارچه های ضخیم پشمی و یا فرشهایی که بافت ظریفی دارند استفاده نمود برای تولید نخ های ضخیم پشمی که عموما در صنعت فرش بافی کاربرد دارند از سیستم پشمی استفاده می شود که در مقایسه با دو روش قبلی مراحل کمتری دارد .

مراحل سیستم فاستونی :

باز کردن الیاف و تمیز کردن ، مخلوط کردن و روغن زدن ، کاردینگ ، مقدمات شانه در 2 تا 3 پاساژگیل ، شانه زنی ، 1 تا 2 پاساژگیل ، رنگرزی ، شستشو و نرم کردن الیاف ، 1 تا 2 پاساژگیل ، مخلوط کردن الیاف در 2 تا 3 پاساژگیل ، تهیه نیمچه نخ ، رینگ

مراحل سیستم نیمه فاستونی :

باز کردن الیاف و تمیز کردن ، مخلوط کردن و روغن زدن ، کاردینگ ،3 تا 4 پاساژگیل ، فلایر ، رینگ

مراحل سیستم پشمی :

باز کردن الیاف و تمیز کردن ، مخلوط کردن و روغن زدن ، کاردینگ مخلوط الیاف ، رینگ

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث واحد تولید نخ فرش

 

ماشین ولف و حلاجی 

ماشین کاردینگ پشمی

ماشین ریسندگی دینگ

ماشین دولاتابی

ماشین کلاف پیچ و پرس بقچه ای

سمباده زن

پوشش سوزنی کاردینگ

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث واحد تولید نخ فرش

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید نخ فرش ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.