طرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Potato harvesting machine

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

کمباین سیب زمینی دستگاهی است که به صورت اختصاصی جهت برداشت غده های سیب زمینی طراحی شده است و کالای جایگزین دیگری ندارد. همچنین برداشت سیب زمینی با کمباین سیب زمینی ، سبب افزایش سرعت برداشت محصول تا 10 برابر شده و در نتیجه بازدهی را افزایش می دهد .

 


نکاتی درباره دستگاه برداشت سیب زمینی


 

سیب زمینی محصولی است غده ای، که در موقع برداشت بایستی ابتدا از داخل خاك خارج شود، سپس به وسیله دست یا ماشین از روی زمین جمع آوری گردد. روش های متعددی برای برداشت سیب زمینی وجود دارد ، که برای هر یک وسایل مختلفی را می توان به کار برد. به طور کلی ماشین های برداشت سیب زمینی را می توان به سه دسته مهم زیر تقسیم بندی کرد :

- سیب زمینی کن دوار

- سیب زمینی کن با زنجیر نقاله

- ماشین برداشت کامل سیب زمینی

در صورتی که کارگر به اندازه کافی وجود داشته باشد و سطح زیر کشت نیز کم باشد، سیب زمینی کن دوار یا سیب زمینی کن با زنجیر نقاله را می توان برای خارج کردن محصول از داخل خاك زمین به کار برد. در صورتی که سطح زیر کشت زیاد باشد و نیروی انسانی هم به اندازه کافی وجود نداشته باشد ، از ماشین برداشت کامل سیب زمینی استفاده می گردد.

سیب زمینی کن دوار:

انوع مختلفی از سیب زمینی کن دوار وجود دارد ، که معمولا برای استفاده در شرایط مختلف ساخته می شوند، نوع خاکی که در آن سیب زمینی کاشته می شود معمولا شرایط را مشخص می نماید. در واقع این نوع سیب زمینی کن برای استفاده در خاک های نرم مناسب است.

این نوع سیب زمینی کن می تواند از نوع کششی، چرخ گرد یا از نوع سوار محور تواندهی گرد باشد. نوع سوار بیشتر از نوع کششی مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا خاصیت مانور دهی و کار راحت با آن و حرکت توسط قدرت تراکتور مناسب تر است. قسمت های مهم یک سیب زمینی کن دوار عبارتند از: تیغه، انگشتی های دوار، چرخ تنظیم عمق و ارتفاع، دیسک خاشاك.

تیغه صفحه ای مثلثی شکل است ، که عرض آن تقریبا به اندازه عرض ردیف کاشت بوده و در موقع حرکت ماشین به زیر سیب زمینی ها رفته و خاك حاوی سیب زمینی ها را سست کرده و تا حدودی بالا می آورد. انگشتی های دوار به صورت شعاعی قرار گرفته و به طور عمودی به زمین برخورد کرده و غده های سیب زمینی را به بیرون پرتاپ می کند.

سیب زمینی کن با زنجیر نقاله :

این دستگاه یک ماشین برداشت است ، که در مناطق مختلف به خصوص مناطقی که دارای بافت سنگین نیستند ، مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سیب زمینی کن پس از برداشت سیب زمینی، محصول را در یک ردیف باریک در مزرعه قرار می دهد ، که موجب آسانتر شدن بجمع آوری محصول می گردد.

سیب زمینی کن با زنجیر نقاله در 3 نوع محتلف وجود دارد که عبارتند از: سیب زمینی کن های کششی، نیمه سوار و سوار که صرف نظر از این اختلاف ها، همه آن ها اساسا طبق یک منطق کار می کنند. این نوع سیب زمینی کن ها ممکن است یک یا دو ردیفه باشند.

قسمت های عمده یک سیب زمینی کن با زنجیر نقاله عبارتند از: تیغه، نقاله ها، جعبه دنده، کلاچ ایمنی، چرخ حمل و نقل، چرخ تنظیم عمق.

تعداد تیغه ها ممکن است یک عدد بوده یا اینکه دو یا چند تیغه در کنار یکدیگر قرار داده شده باشند و مشخصات تیغه ها شبیه سیب زمینی کن های دوار بوده لیکن اندازه آن ها بزرگتر است. همانند سیب زمینی کن های دوار بایستی ماشین را طوری هدایت کرد ، که به زیر پائین ترین سیب زمینی رفته و در زیر و وسط ردیف سیب زمینی ها حرکت نماید. نقاله ها معمولا زنجیری بوده و به تعداد 1 یا 2 عدد می باشند و توسط محور تواندهی تراکتور و به کمک جهبه دنده به حرکت در می آیند.

این زنجیرها از میله های مستقیم و گرد فولادی تشکیل شده اند ، که به یکدیگر متصل شده و تشکیل زنجیر داده اند. فاصله میله های گرد از یکدیگر به اندازه ای است که خاك بتواند از میان آن ها عبور کرده و بر روی زمین بریزد، ولی از سقوط سیب زمینی ها جلوگیری نماید. در این دستگاه خاك توسط تیه یا تیغه ها کنده شده و بالا می آید و به روی زنجیر نقاله هدایت می شود.

نقاله ضمن هدایت خاك و سیب زمینی به عقب دستگاه، ضمن تکان خوردن خاك را از سیب زمینی جدا می کند و از پشت یا پهلو به صورت نواری باریک بر روی زمین می ریزد.

ماشین کامل برداشت سیب زمینی :

اگر بتوان دستگاهی مانند یک سیب زمینی کن با زنجیر نقاله را طوری طراحی نمود ، که سیب زمینی ها را به طور کامل از زیر خاك درآورده و آن ها را از خاك جدا نماید، عاقلانه به نظر نمی رسد که سیب زمینی ها مجددا روی خاك ریخته شوند و بعدا با دست جمع آوری شوند. راه حل منطقی این است که وسیله برداشت کننده طوری طراحی شود ، که بتوان سیب زمینی ها را داخل یک مخزن ریخته و آن ها را کیسه کرد یا به داخل تریلی منتقل نمود و از ریختن آن ها به روی زمین اجتناب نمود.

اعمال ذکر شده فوق دقیقا در یک ماشین کامل برداشت سیب زمینی انجام می گیرد. آنچه در تمامی سه دستگاه فوق مهم است عدم آسیب دیدن سیب زمینی و در نتیجه کاهش خاصیت انبار داری آن است. برای این منظور تنظیم مناسب شدن تکان دادن و سرعت نقاله، موجب باقی ماندن مقداری خاك بر روی نقاله شده و در نتیجه میزان آسیب را به حداقل می رساند. ضمنا ارتفاع افتادن سیب زمینی از روی دستگاه از 15 سانتی متر نباید بیشتر باشد.

 


اهمیت محصول مورد بررسی در طرح توجیهی دستگاه کمباین سیب زمینی


 

کمباین سیب زمینی را نمی توان جزء کالاهای استراتژیک در نظر گرفت، زیرا این دستگاه علاوه بر سادگی تولید، تکنولوژی پیچیده ای نداشته و به راحتی در داخل کشور قابل تولید است. لیکن در صورتی که کلیه مباحث مربوط به تولید سیب زمینی مکانیزه گردد، با توجه به به امکان جایگزینی سیب زمینی در سبد غذایی مردم به جای نان و برنج و در نتیجه افزایش امنیت غذایی جامعه، با افزایش تولید و کاهش قیمت تمام شده آن می توان سطح دسترسی افراد جامعه را به این ماده غذایی افزایش داد.

لازم به ذکر است که برداشت سیب زمینی با کمباین سیب زمینی سبب افزایش سرعت برداشت محصول تا 10 برابر شده و درنتیجه بازدهی را افزایش می دهد. همچنین کمباین سیب زمینی دستگاهی است که به صورت اختصاصی جهت برداشت غده های سیب زمینی طراحی شده است و کالای جایگزین دیگری ندارد.

 


تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی دستگاه کمباین سیب زمینی


 

کشور های آلمان ، کشور های اتحادیه اروپا ، بلژیک ، ایالات متحده آمریکا ، ایتالیا ، لهستان ، فرانسه ، بلاروس ، انگلیس و سوئیس از عمده تولیدکنندگان دستگاه کمباین سیب زمینی می باشند .

همچنین کشور های روسیه ، فرانسه ، انگلیس ، اوکراین ، چین ، کانادا ، بلاروس ، ترکیه ، استرالیا ، کشور های اتحادیه اروپا ، چک و اتریش از عمده مصرف کنندگان دستگاه کمباین سیب زمینی می باشند .

 


شرایط صادرات و واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی دستگاه کمباین سیب زمینی


 

طبق قانون مقرارت صادرات و واردات ایران سال 1387 ، این کالا با شماره تعرفه 84335320 جزء کالاهای مجاز می باشد و بدون هیچگونه شرایط خاص امکان صادرات را دارا می باشد و درصورتی که کالای تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابل رقابت با قیمت جهانی این محصول باشد صادرات آن میسر خواهد بود.

کمباین سیب زمینی با تعرفه گمرکی 84335320 جزء گروه مجاز می باشد. با رعایت کامل ضوابط واردات این کالا بلامانع است و نیز حقوق پایه این ماده که طبق ماده ( 2) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، شامل حقوق گمرکی، مالیات، حق ثبت سفارش کالا، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد، معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود، حقوق ورودی اطلاق می شود. حقوق ورودی برای تعرفه 84335320 ، 4% می باشد.

لازم به ذکر می باشد ، که عمده ترین واردات کمباین سیب زمینی به کشور ایران ، از کشورهای ایتالیا، فرانسه، آلمان و امارات متحده عربی صورت گرفته است.

بررسی بازار محصول با اولویت صادرات :

در خصوص بازارهای مستعد جهت صادرات ، با در نظر گرفتن میزان واردات کشورهای ذکر شده و صادرات آن ها ، روسیه بزرگترین بازار وارداتی کمباین سیب زمینی می باشد. پس از آن فرانسه، اوکراین، انگلیس، چین، کانادا، ترکیه، بلاروس، استرالیا، چک، اتریش، قزاقستان، کرواسی، لتونی، مصر، رومانی، یونان، مقدونیه بزرگترین وارد کنندگان کمباین سیب زمینی به شمار می روند.

کشورهای فرانسه، انگلیس، کانادا، استرالیا و اتریش جزء کشورهای توسعه یافته با درصد مکانیزاسیون بالا بوده و عمدتا از کمباین های سیب زمینی خودگردان و بزرگ استفاده می نمایند، که علاوه بر تکنولوژی بالا، تولید این کمباین ها نیازمند سرمایه گذاری زیاد بوده و کاربری آن نیز سطح دانش بالایی را می طلبد.

سایر کشورهای ذکر شده در لیست عموما دارای سطح مکانیزاسیون کشاورزی متوسط و پائین بوده و عمدتا از وسایل ساده تر برای تولید محصولات سیب زمینی استفاده می نمایند. بازار هدف صادراتی ایران با توجه به سابقه اندك ایران در زمینه تولید کمباین سیب زمینی، شامل کشورهای ترکیه، قزاقستان، آذربایجان، گرجستان، مصر ، عمان و روسیه، که دارای حجم بازار وارداتی معادل 54746 دستگاه بوده و در نزدیکی ایران قرار دارند.

کشورهای اوکراین، چین، بلاروس، چک، کرواسی، لتونی، رومانی، یونان، مقدونیه با توجه به اینکه در مجاورت کشورهای عمده تولید کننده کمباین سیب زمینی بوده و خود عمدتا تولید کننده این محصول می باشند، برای بازار صادراتی ایران در مرحله اول مناسب نیستند. لذا میتوان با هدف گذاری 5% بازار کشورهای دارای اولویت، نیاز به محصول را در حوزه صادراتی حدود 2700 دستگاه در نظر گرفت و با توجه به نیاز داخلی می توان در کل حدود بازار هدف را معادل 2800 دستگاه کمباین سیب زمینی را برآورد نمود.

 


استاندارد های تدوین شده ، جهت اجرای طرح توجیهی دستگاه کمباین سیب زمینی

 

استاندارد ملی برای تولید هر ماده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تعیین میشود ، شماره استاندارد ملی مستقل جهت کمباین سیب زمینی تدوین نشده است، استانداردهای تدوین شده برای ماشین آلات کشاورزی و بخصوص کمباین سیب زمینی در سایر کشورها به شرح زیر است :

BS 4026:Part 3:1969 :

مشخصات مربوط به اجزاء ارتباطی ماشین های برداشت . ماشین های برداشت سیب زمینی بخصوص بلند کننده اصلی کمباین های اصلی سیب زمینی.

BS 4026-1:1966 :

ماشین های بلند کننده و برداشت کننده سیب زمینی و نقاله اصلی بر روی کمباین کامل سیب زمینی

 


تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی دستگاه کمباین سیب زمینی

 

- دستگاه جوشکاری

- اره نواری

- مته ستونی

- برش گاز دستی

- قیچی ورق بر

- خم کن

- پمپ باد

- وسایل رنگ آمیزی

- موتور برق اضطراری

- سنگ دیواری

- سنگ دستی

- دریل دستی

- ابزار مونتاژ و متفرقه

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دستگاه کمباین سیب زمینی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.